Prywatność
Jak chronimy twoje dane, dopóki sam nie zdecydujesz się ich udostępnić.
Domyślnie ukryte
Twoje dane osobowe, obecny pracodawca i dane kontaktowe nigdy nie są widoczne w twoim profilu. Firmy widzą, co potrafisz - nigdy kim jesteś.
Ty decydujesz, kiedy udostępnić dane
Gdy firma chce porozmawiać, to ty decydujesz, czy udostępnić swoje dane. Możesz odmówić albo po prostu nie odpowiadać - firma nie dowie się dlaczego.
Usunięcie konta
Po usunięciu konta usuwamy profil i dane. Część podstawowych zapisów zostaje, by zapobiegać oszustwom.